Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Вересня, 2023 р., 15:29
В рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу спеціаліст із безпеки Ольга Шворак спільно з головним спеціалістом у справах дітей Наталією Хомінчук провели лекцію на тему: «Зупинимо булінг разом» для учнів 5-9 класів гімназії с. Личини та ліцею с. Качин.
18 Вересня, 2023 р., 15:54
     З початку навчального року для здобувачів освіти ОЗЗСО «Сошичненський ліцей» та вихованців ЗДО «Струмочок»  спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі Ольгою Шворак, було проведено тренувальні заняття з евакуації за сигналом «Повітряна тривога».
13 Вересня, 2023 р., 15:07
         Початок нового навчального року  завжди важливий та відповідальний час у житті дітей та дорослих. 12 вересня на базі ОЗЗСО «Сошичненський ліцей» було проведено заняття «Безпека дорожнього руху» для першокласників. Ольга Шворак, спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі ознайомила школярів з правилами дорожнього руху та поведінкою на дорозі. Особливо актуально, коли мова йде про наших найменших учасників дорожнього руху. Тому, основне  завдання – нагадати дітям правила дорожнього руху, зорієнтувати як діяти на дорозі, щоб не потрапити у біду. Будьте обережними, дотримуйтесь правил безпеки!
12 Вересня, 2023 р., 16:48
Повідомляємо про планові перерви в електропостачанні на території Сошичненської ОТГ із зазначенням дати і часу початку перерви, її орієнтовної тривалості та переліком населених пунктів та вулиць, які будуть відключені  19.09.2023 з 09:00 по 17:00     - Запруддя (Карасинська, Лесі Українки, Шкільна, Яблунева)     - Карасин (Забрідська, Зелена, Молодіжна, Незалежності, Тараса Шевченка)     - Карпилівка (Зелена, Польова, 8-го Березня, Верхівська, Логвинюка, Миру, Незалежності)     - Радошинка (Миру, 1-го Травня, Зелена, Загребля, Польова)     - Сошичне (Молодіжна, Лісна, Полониця, Залізнична, Красна, Ковельська, Миру, Перемоги, Тиха)     - Стобихівка (Заклубна, Молодіжна, Польова, Озерна, Хутірська, Лісова, Миру, Незалежності, Нова)
04 Вересня, 2023 р., 10:02
Інформуємо про те, що німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в країні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для малих та середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень