Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 Жовтня, 2023 р., 14:54
«Психологічний тренажер для підлітків»
24 Жовтня, 2023 р., 13:58
Щорічно в Україні відзначають День української писемності та мови. Цього дня у закладах освіти проводяться заходи, присвячені українській мові та її вивченню.
22 Жовтня, 2023 р., 10:26
Раптово помер житель с. Сошичне В'ячеслав Павлович Харчук, депутат Сошичненської сільської ради. Вчора, 21 жовтня, серце чоловіка не витримало, пішов у вічність на 56 році життя. В'ячеслав був людиною, про яку говорять: люблячий чоловік та батько, добрий свекор, друг, патріот, наставник, душа кожного колективу. Непоправна втрата для громади. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна і світла пам’ять про Тебе буде жити вічно.
20 Жовтня, 2023 р., 08:37
  Графік прийому громадян у Відділах обслуговування громадян (сервісних центрах) Головного управління Пенсійного Фонду України у Волинській області   №  п/п
17 Жовтня, 2023 р., 15:23
Реєстрація РРО/ПРРО в контролюючих органах
05 Жовтня, 2023 р., 12:55
      Останнім часом все більше розбрату відбувається на теренах нашої громади. Ми розуміємо, що війна змусила кожного вийти із зони комфорту та робити гарячі рішення. Люди втомлені, нерви бушують. Зараз ми говоримо про закупівлю техніки. Сошичненська сільська рада хоче закупити не лише трактор, а й автобус. Дані рішення були обдумані та виважені. Пропозиція щодо закупівлі трактора надійшла від місцевого депутата. Ми разом побачили велику кількість позитивних аргументів: підвіз піщаної суміші, дров до комунальних установ, заготівля дров на ЗСУ, чищення доріг, підвіз матеріалів з різних населених пунктів, влаштування блокпостів і багато чого  іншого. Бути господарем та розпорядником добре тоді, коли є чим господарювати. Сьогодні бажаючих попрацювати на користь громади мало. Всі розуміємо, що дороге паливо, запчастини, і кожен цінує свій час і зрозуміти  того ж самого підприємця можна. Ми одна з небагатьох громад, яка не має ніякої техніки. Для покращення благоустрою нашої громади необхідний трактор, який ми плануємо закупити за кошти місцевого бюджету. У наших населених пунктах значна частина вулиць і доріг грунтова або щебеневе покриття, що вимагає постійного утримання та приведення до належного стану. Громада розвивається і розширює надання комунальних послуг: розчистка заметів та подолання наслідків непередбачених ситуацій. І загалом, невже всі думають, що нічого надзвичайного у нас не відбувається. Люди знову ж будуть задавати питання владі: «Чому сніг не розчищений, чому не зробили грейдерування вулиць?», а керівники установ – «Чим привезти матеріали?».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень