Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Травня, 2024 р., 09:46
    Продовжується прийом заявок за програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя"!
21 Травня, 2024 р., 12:05
Cлужбою зайнятості у співпраці з громадськими об'єднаннями створено ресурс "Послуги для ВПО від недержавних організацій у співпраці зі службою зайнятості", на якому можна отримати інформацію щодо послуг, які надаються ВПО недержавними та громадськими організаціями, зокрема - послуг з працевлаштування https://is.gd/RKQ1vu
17 Травня, 2024 р., 14:23
Національна соціальна сервісна служба України на виконання листа Міністерства соціальної політики України № 9989/0/2-24/58 від 24.04.2024 повідомляє։ анкети для проведення онлайн-опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення розміщені за посиланням։ https://nssu.gov.ua/socialni-poslugi/dostupnist-publichnykh-posluh?v=6639d015bf228 Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (для суб'єктів звернення) Анкета оцінювання доступності публічних послуг (для посадових осіб суб'єкта надання)
25 Квітня, 2024 р., 08:26
 Наближаються Великодні свята, а з ними й приємний клопіт. Напередодні Великодня українці зазвичай багато готують. На саме ж свято – споживають безліч різноманітних страв. Готуючись до свята, не слід забувати про небезпеку, яку можуть приховувати елементарні продукти харчування або готові страви приготовлені з порушенням технології, з неякісної сировини або ж з порушенням режиму зберігання.  
19 Квітня, 2024 р., 14:45
 Через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram кожен споживач може повідомити про відмову продавця видати фіскальний чек.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень