Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

25 Квітня, 2024 р., 08:26
 Наближаються Великодні свята, а з ними й приємний клопіт. Напередодні Великодня українці зазвичай багато готують. На саме ж свято – споживають безліч різноманітних страв. Готуючись до свята, не слід забувати про небезпеку, яку можуть приховувати елементарні продукти харчування або готові страви приготовлені з порушенням технології, з неякісної сировини або ж з порушенням режиму зберігання.  
19 Квітня, 2024 р., 14:45
 Через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram кожен споживач може повідомити про відмову продавця видати фіскальний чек.
18 Квітня, 2024 р., 15:49
     Головне управління ДПС у Волинській області нагадує, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України розміщуються у Центрах обслуговування платників податків, на субсайтах Головних управлінь ДПС в областях та на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/). 
18 Квітня, 2024 р., 10:59
 Інформуємо, що відповідно до статті 269 Податкового кодексу України (далі – ПКУ)  платниками плати за землю є  власники земельних ділянок, земельних часток (паїв),  землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності на правах постійного користування та платники орендної плати – землекористувачі (орендарі) земельних ділянок державної та комунальної власності на умовах оренди.
18 Квітня, 2024 р., 08:13
 Добірка корисних посилань для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни:
18 Квітня, 2024 р., 08:10
 Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія Роботодавці, які під час війни влаштували на роботу ВПО, тут для вас круті новини! Оформите компенсацію за кожного нового співробітника за оновленими умовами. Це 8 000 грн щомісячних виплат від держави. Подавайте заяву про компенсацію швидко та зручно на порталі Дія. Відтепер компенсація надається за 1, 2 та 3 місяці роботи. А також на 6 місяців, якщо ВПО — людина з інвалідністю. Раніше можна було подати заяву про отримання компенсації виключно за 1 та 2 місяці працевлаштування ВПО. А розмір виплати був 7 100 грн. Окей, Діє. Як отримати виплату 1. Зареєструйтеся або авторизуйтеся на порталі Дія в кабінеті громадянина 2. Дія знайде вас у переліку отримувачів виплат Пенсійного фонду 3. Перевірте дані, виберіть період для компенсації та надайте інформацію про внутрішньо переміщену особу. При виборі періоду отримання компенсації за другий місяць підтвердьте подальше працевлаштування особи 4. Введіть розрахунковий рахунок для отримання коштів 5. Перевірте заяву та підпишіть її за допомогою КЕП От і все! Заява автоматично буде надіслана до Державного центру зайнятості. Очікуйте на виплату коштів Продовжуємо покращувати онлайн-послуги для українців Послуга розроблена у співпраці Державна служба зайнятості, Міністерство економіки України, Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проєкту « TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах».  
16 Квітня, 2024 р., 14:42
    Держпродспоживслужба нагадує, що якість і безпечність питної води є одним із факторів здоров’я та санітарного благополуччя населення. Показники якості питної води в Україні повинні відповідати Державним санітарним нормам та правилам «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» (ДСанПіН 2.2.4-171-10), затвердженим наказом МОЗ України від 12.05.2010 № 400, відповідно до яких питна вода, призначена для споживання людиною, повинна бути безпечною в епідемічному та радіаційному відношенні, мати сприятливі органолептичні властивості та нешкідливий хімічний склад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень