Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення!!!

15 Червня, 2023 р., 14:37
ПрАТ «Волиньобленерго» повідомляє, що 20-21.06.2023 р. будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії. 20.06.2023
29 Травня, 2023 р., 10:15
Про заборону відвідування населенням лісових масивів у період дії воєнного стану   Відповідно до статі 19 Кодексу цивільного захисту України, статей 31, 32, 33, 88 Лісового кодексу України, статей 6, 16, 21,28, 35, 36, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з урахуванням повноважень, визначених Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Правил пожежної безпеки в лісах України, затверджених наказом Державного комітету лісового господарства України від 27 грудня 2004 року № 278, з метою запобігання загрозі виникнення пожеж у лісах району протягом пожежонебезпечного періоду, збереження життя і здоров’я населення: Заборонити у період дії воєнного стану відвідування населенням лісових масивів (крім осіб, які виконують військові і лісогосподарські функції, проведення ремонтних робіт та обслуговування ліній електропередач) та заїзд на територію лісового фонду району (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для військової та лісогосподарської мети, ремонту й обслуговування ліній електропередач . Виконавчим органам сільських, селищних, міської рад у межах територій рад, філіям Поліського лісового офісу ДП «Ліси України», які розташовані на території району, іншим лісокористувачам району в межах територій діяльності, районному управлінню Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області, районному відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області провести роз’яснювальну роботу серед населення про. дотримання правил пожежної безпеки, зокрема щодо недопущення фактів випалювання трави та інших рослинних решток на землях лісового фонду, а також на інших земельних ділянках, що безпосередньо примикають до лісу; відповідальність за порушення встановлених чинним законодавством України правил пожежної безпеки; заборону в період дії воєнного стану відвідування населенням лісових масивів району, заїзду транспортних засобів та інших механізмів (крім транзитних шляхів) на територію лісового фонду району.      
17 Квітня, 2023 р., 08:58
✅ Звертаємо вашу увагу, що продовжують надходити звернення від спільноти пасічників щодо заходів запобіганню отруєнню бджіл засобами захисту рослин.
10 Квітня, 2023 р., 14:56
Комендантська година в області на Великдень – без змін У Великодню ніч на Волині залишається в силі дія комендантської години з 00.00 год. до 5.00 ранку, під час якої заборонено перебувати на вулицях. Прошу усіх вірян поставитись із розумінням до такого рішення, адже воно продиктоване вимогами безпеки громадян. Впродовж святкових днів вулиці посилено патрулюватимуть правоохоронні органи. Можливість освятити пасхальний кошик буде в усіх волинян. Дотримуйтесь встановлених правил та розраховуйте своєчасне повернення додому.
08 Березня, 2023 р., 11:04

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень