Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 листопада, в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності відбулось урочисте відкриття Поліцейської станції в Сошичненській територіальній громаді

Дата: 24.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 378

🎊На урочистому відкритті були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області, керівництво Камінь-Каширського районного управління поліції, голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації, голова Камінь-Каширської районної ради, голова Сошичненської територіальної громади, місцеві мешканці і поліцейський офіцер громади.

 📍Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Сошичненської територіальної громади. Це – запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця.

🪧Поліцейська станція розташована за адресою: с. Сошичне, вул. Ковельська, 133.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту.

😌Відтепер офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

Від Головного управління Національної поліції в Волинській області сільському голові, Ігорю ВОЛОСЮКУ, було вручено подяку «За підтримку проєкту та вагомий внесок в розбудову безпекового середовища на території громад Волині».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень