Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

29 Травня, 2023 р., 15:47
    «Вишиванка — духовна броня українців» - таке гасло підтримали жителі Сошичненської  громади.     У цей день було проведено акцію «Одягнемо вишиванку Перемоги», де було залучено дітей, працівників закладів освіти. Також було проведено анонімне голосування для вибору найкращої  роботи у якому взяло участь 1276 осіб. Боротьба була шалена, тяжко було оцінити найкращу. Враховували техніку, складність виконання та естетичну привабливість робіт, отож і думки розділилися наступним чином: 1. Гімназія с. Личини(529) 2. Ліцей с. Качин(441) 3. Гімназія с. Стобихівка(184) 4. ОЗЗСО «Сошичненський ліцей»(67) 5. ЗДО «Усмішка» с.Карасин(38) 6. ЗДО «Струмочок» с. Сошичне(33) 7. ОЗЗСО «Карасинський ліцей»(23) 8. ЗДО «Сонечко» с. Нуйно(22) 9. Ліцей с. Нуйно(16) 10. ЗДО «Льонок» с.Нуйно(13)  Вишиванка-переможець отримала символічний подарунок. Щиро дякуємо нашим освітянам за емоції, креативність ідей, збереження національних символів та популяризацію народних традицій. Бажаємо усім творчого натхнення та мирного неба! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми родом. Слава Україні!
26 Березня, 2023 р., 15:25
Вітаємо наших волейболістів. Серед 8 команд вибороли 2 місце. Збірну сформували учні ліцеїв с. Качин, с.Нуйно, с.Залісся. Тренери команди - вчителі Плясун І. В. та Лук'янчук І. М.. Дякуємо за якісну гру! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед!
23 Березня, 2023 р., 16:51
Нещодавно у Хусті пройшов Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні «Красне поле». Захід проводиться щовесни починаючи від 2009 року.. У цьому році він був особливим і проводився у трохи незвичному – змішаному форматі (онлайн та пряме прослуховування). Однак вперше взяв участь у заході наш народний аматорський колектив  «Нуйнівські співухи». Щиро дякуємо виконавцям за фольклорну ідентичність та бажаємо творчих злетів! https://drive.google.com/file/d/1XJCv5UzxENrBnFiuPFY6x7xFCmTcB1Ye https://drive.google.com/file/d/1jj2Oy72QmwxvdhWOE5obWMpVwD-fP-9k/view?usp=drivesdk
23 Березня, 2023 р., 16:49
Складно на усіх напрямках освітньої діяльності. Війна внесла корективи в освітній процес, але  педагоги професійно  показують свою майстерність.  Відбувся  І етап ХХVІІІ  обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Цьогоріч на Конкурс-виставку педагогічними працівниками закладів освіти Сошичненської сільської ради було представлено 13 робіт із 6 закладів освіти за видами: Методичний посібник – 1 Навчальний посібник – 1 Навчально-методичний посібник - 2 Методична розробка – 3 Методичні рекомендації – 1 Збірник матеріалів – 1 Довідник – 2; Інформаційний буклет – 1. за номінаціями: 1 Українська мова і література – 4; 2 Зарубіжна література – 3; 3 Іноземні мови (англійська) – 2; 4 Виховна робота – 3; 5 Позашкільна освіта – 1; 6 Практична психологія і соціальна робота – 1.  Оцінювання робіт І етапу виставки проводилося з 21 лютого по 15 березня 2023 року. Було відзначено актуальність, доступність та новизну змісту розробок, їх практичну значущість, стиль оформлення, мовну грамотність, естетичність виконаних робіт. Грамотами  відзначено переможців  цьогорічної виставки та їх роботи передані на ІІ етап обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів. - Бирук Галина Іванівна, вчитель української мови та літератури: Гімназія с. Личини  «Використання QR-кодів як інтерактивних інструментів на уроках української мови та літератури»; - Карпук Лідія Миколаївна, Парфелюк Галина Іванівна,  вчителі зарубіжної літератури: Ліцей с.  Залісся   «Формування екологічної компетентності на уроках зарубіжної літератури» - Бирук Галина Миколаївна: Ліцей с.  Залісся  «Екологічний печворк» - Ковалюк Зоя Віталіївна: Опорний заклад загальної середньої освіти «Сошичненський ліцей», словник англійських прислів’їв «Words of Wisdom»  - Шворак Людмила Олександрівна: педагог-організатор Опорний заклад загальної середньої освіти «Сошичненський ліцей», методична розробка «Свято в школі» - Мосійчук Алла Федорівна: практичний психолог Ліцей с. Нуйно  «Абетка психолога» - Парфелюк Галина Іванівна: Ліцей с. Залісся, методична розробка «Історія нашого села».                                         Дякуємо та  бажаємо творчих здобутків учасникам обласної Виставки!
22 Березня, 2023 р., 09:50
     Із метою сприяння ідентифікації та впізнаваності управління Державної служби якості освіти у Волинській області як органу виконавчої влади у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності, налагодження комунікацій з учасниками освітнього процесу розміщуємо інформацію про канали зв’язку управління Служби на  сайті у вигляді інфостенду та коментаря до нього в електронному вигляді.        У період воєнного стану управління Державної служби якості освіти у Волинській області продовжує розглядати звернення громадян, батьків, педагогів, консультувати керівників закладів освіти й представників органів управління освітою місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування з питань забезпечення доступної та якісної освіти, спільно долати виклики, перед якими стоїть наша країна в час війни.
10 Березня, 2023 р., 21:24
Ліцеї с. Нуйно та Залісся взяли участь у проєкті «Школа в коробці» та отримали кейси від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), до яких входять канцелярські набори, роздатковий матеріал та приладдя для вчителя. Отримані матеріали допоможуть вчителям та учням реалізовувати проєкти на різну тематику під час уроків. Щиро дякуємо фонду за підтримку!
22 Листопада, 2022 р., 09:13
Нас не здолати. Освіта працює, електрика вимикається, рашисти бісяться, а наші педагоги перевіряють Олімпіадні роботи з географії та української мови. Дякуємо нашим освітянам та здобувачам освіти за свій фронт. Бажаємо гарних результатів!
21 Листопада, 2022 р., 14:49
В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Уже 8 років, а актуальність свята все зростає. Зараз, як ніколи за Незалежності держави, ми боремося за волю. Сьогодні учні, педагоги, жителі села Залісся об’єдналися у благодійному концерті з ярмаркою. Зібрані кошти передадуть своїм односельчанам, що мужньо боронять нашу державу на Сході. Від наймолодших до зрілих, повен зал глядачів, яких об’єднує Перемога над ворогом. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми, браття, козацького роду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень