Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

06 Січня, 2023 р., 14:22
Святковий настрій цьогоріч переплітається із смутком та тривожністю. Ми з острахом сідаємо за святковий Різдвяний стіл, боїмося сповіщень "Повітряна тривога" або трагічних звісток із фронту.   Молимося за кожного воїна, лікаря чи жителя України, де ідуть активні бойові дії. Віримо у чудо. Сподіваємося на наближення ПЕРЕМОГИ. Любимо усім серцем та робимо добрі справи. Дух Різдва  живе у кожній домівці, у кожному подиху, у кожній  посмішці немовлят, у зажурених очах бабусь та дідусів. Ми всі заслуговуємо Різдва у колі рідних та близьких.
14 Грудня, 2022 р., 12:04
13 грудня 2022 року у нашій громаді відбулася урочиста подія – відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони в с. Стобихівка. 
14 Грудня, 2022 р., 12:00
Підстави відмови в оформленні догляду за людиною з інвалідністю /похилого віку
14 Грудня, 2022 р., 10:44
      Сьогодні в Україні  відзначають День ліквідатора найстрашнішої техногенної катастрофи в історії людства, аварії на Чорнобильській АЕС. Ми вшановуємо героїв, що зберегли нам майбутнє. Вони ризикували найціннішим, своїм життям та здоров'ям. Наслідки аварії відчуваємо не лише ми, але і весь світ.      Щира шана та подяка людям різних професій та віку, що самовіддано докладали зусиль для ліквідації аварії атомного монстра.    Вічна пам'ять загиблим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень