Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 Серпня, 2022 р., 08:44
Вітаємо усіх з Днем Державного прапора України. Він є символом нескореності, волі, вільної та демократичної КРАЇНИ. Гордимося його полотном, адже зараз нашим воїнам потрібне чисте блакитне небо, а людям багатий та щедрий урожай зерна.  Нехай прапор України гордо піднімається потоками вітру і наповнює душу кожного із нас патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.
12 Серпня, 2022 р., 11:14
Патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” - традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Забіг проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Забіг є  можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших Героїв, об’єднання ветеранів та діючих  військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.
03 Липня, 2022 р., 09:15
    Гірка втрата для нашої Сошичненської громади. Пішов у вічність заступник голови Войтюк Олександр Миколайович. Людина із великим серцем, порадник, спеціаліст своєї справи. Той, до кого можна було звернутися за порадою, допомогою, той, від кого завжди можна було отримати підтримку. Олександр Миколайович був зразковим сім'янином, хорошим другом, справжнім патріотом України. Був відкритий до спілкування та притягував людей своєю душевністю. Бог забирає найкращих. Щирі співчуття рідним та близьким. Царство Небесне та вічний спокій.
02 Липня, 2022 р., 14:23
    Уряд запускає проєкт єРобота: подавайте заявку на отримання гранту на порталі Дія На порталі Дія можна подати заявку на отримання гранту від держави на розвиток бізнесу. Ці гроші дадуть змогу кожному, хто має бажання, навички та план запустити власну справу або розширити свій бізнес. За кошти можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення. ?Отримати грант можна буде за однією з трьох програм ?Грант на власну справу (до 250 тис. грн) ?Грант на сад (до 420 тис. грн) ?Грант на теплицю (до 8 млн грн) ?Грант на переробне підприємство (до 8 млн грн) ?Як податися на отримання гранту 1??подайте заявку на програму, яка вас цікавить, на порталі Дія: https://bit.ly/3NEQ8Ye  2??додайте бізнес-план створення нового або розвитку наявного бізнесу, план закладання саду чи проєкт будівництва теплиці, 3??підпишіть електронним підписом. Заявку буде відправлено в Ощадбанк, який перевірить репутацію людини, а відповідні органи ухвалять рішення — надавати кошти чи ні. Якщо проєкт буде схвалено, гроші перекажуть на окремий рахунок в АТ «Ощадбанк».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень