Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 10:07
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Шановні гості, колеги, і шановне українське суспільство!

    Сьогодні , у цей важливий день 22 січня, ми збираємося разом, щоб відзначити День Соборності України. Це свято має особливий сенс і значення для нашої країни, воно вражає наші серця і наповнює нас гордістю за нашу спільну історію та невід’ємну частину великого українського народу.

    У цей день 105 років тому, 22 січня 1919 року, Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт злуки УНР і ЗУНР. Цей акт об’єднав українські землі в єдину соборну державу.

    Соборність – це об’єднання різних регіонів, культур,традицій, яке дозволяє нам стати сильнішими разом, ніж окремо. Це свято підкреслює нашу спільну віру в майбутнє, в нашу здатність та рішучість будувати власну долю.

    Сьогодні, коли наша країна знову захищає свою незалежність, ми особливо цінуємо цей день. Ми знаємо, що тільки разом  зможемо перемогти ворога та побудувати вільну, процвітаючу Україну.

    Нехай День Соборності надихає нас на великі звершення, спонукає діяти на благо нашої країни та вміння бачити у кожному співгромадянині справжнього брата чи сестру.

    Зичу нам всім мирного неба, щоб наша Україна процвітала та росла, а об’єднані українські серця нехай будуть запорукою нашої невмирущої сили.

Слава Україні!

 

Сільський голова                                                                             Ігор ВОЛОСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень