Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма «Грант від EU4Business для мікробізнесу» (https://bdf.gov.ua)

Дата: 22.08.2023 11:57
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

  1. 750 грантів до 4 000 євро для мікробізнесу. Мета - відновлення діяльності мікропідприємців на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були деокуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в умовах війни з усіх інших регіонів України. Відбір отримувачів грантів відбуватиметься через подання заявок на порталі Дія Грант від EU4Business для мікробізнесу | Дія (https://diia.gov.ua).

Третя хвиля - 05 - 18 вересня 2023 року для мікропідприємців, які зареєстровані та провадять діяльність в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій.

Повний перелік критеріїв прийнятності мікропідприємств, перелік КВЕДів та деталі подачі заявки можна переглянути на сайті ініціативи Програма «Грант від EU4Business для мікробізнесу» (https://bdf.gov.ua) Відео-інструкція Грант від EU4Business для мікробізнесу! - YouTube.

  1. 30 грантів до 25 000 євро для малого та середнього бізнесу. Мета - підтримка українського малого та середнього бізнесу шляхом надання 30 підприємствам безповоротної фінансової допомоги у формі грантів обсягом до 25 тисяч євро кожен.

Участь у конкурсі можуть взяти підприємства з усієї України, місцезнаходження яких не є тимчасово окупованою територією України.

Програма підтримує компанії, що створюють продукти та послуги з інноваційною складовою та/або фокусом на розширення експорту. Повний перелік критеріїв прийнятності для підприємців міститься у Грантовій програмі, що розміщена на сайті Українського фонду стартапів, а також доступна на веб порталі Фонду EU4Business - Ukrainian Startup Fund (https://usf.com.ua).

Подати заявку можна за посиланням в розділі Програма великих грантів від EU4Business: https://portal.usf.com.ua Кінцевий термін подачі заявки - 18:00, 25 серпня 2023 року.

  1. 50 грантів до 10 000 євро для малого бізнесу. Мета - збереження промислового та економічного потенціалу України, відновлення постачання критично важливих товарів і послуг та підтримка їх виробництва в умовах воєнного стану. Програма надасть фінансову підтримку 50 відібраним малим підприємствам, які постраждали від війни та готові планувати та інвестувати в ефективні проекти у сфері забезпечення основними товарами на суму до 10 000 євро кожному. Заявка подається через портал Дія Грант від EU4Business для малого бізнесу | Дія (https://diia.gov.ua).

Кінцевий термін подачі заявки - 18:00, 25 серпня 2023 року.

Деталі грантової програми можна знайти на сайті Громадської спілки «Фонд підтримки реформ в Україні» за посиланням http://fsr.org.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень