Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Волині власники майна у Центрах обслуговування платників можуть провести звірку щодо заборгованості зі сплати податків

Дата: 03.06.2022 08:59
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

https://rada.info/upload/users_files/04333135/28cfc97c8fdee6ddc1b1cd0b968e1456.pngНа Волині власники майна у Центрах обслуговування платників можуть провести звірку щодо заборгованості зі сплати податків

 

Головне управління ДПС у Волинській області рекомендує фізичним особам-власникам нерухомості і земельних наділів погасити заборговані за минулі роки податки.

Дізнатися про наявність заборгованості перед місцевим бюджетом можна у Центрах обслуговування платників.

Щоденно, у робочі дні згідно графіка роботи, у центрі обслуговування кожен власник майна може провести звірку щодо нарахованих та сплачених сум податку на нерухоме майно та плати за землю. 

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг з майнових податків, Головне управління ДПС у Волинській області пропонує громадянам обов’язково відвідати Центр обслуговування  платників і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

Для спілкування з фахівцем Центру обслуговування платників та для якісної звірки власникам майна варто при собі мати документи, що посвідчують особу та правовстановлюючі документи на належне майно.  

В умовах воєнного стану внесок кожного платника податків – надзвичайно важливий для бюджетної стабільності громад. Саме органи місцевого самоврядування виконують низку важливих завдань, зокрема в частині забезпечення діяльності інфраструктури.  

Для прихильників сучасних інформаційних рішень податкова служба пропонує можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Довідково: на важливості своєчасних розрахунків із бюджетом, зокрема погашенні податкових боргів, особливо наголошується у наказі голови Волинської ОВА від 22.04.2022 року № 137 «Про забезпечення виконання доходів місцевих бюджетів».

 

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

ПОГОДЖЕНО:                                                                   Сергій КОНДРАТЮК

 

43010, Луцьк, Київський майдан, 4

телефон: (0332)777-118

e-mail: vl.zmi@tax.gov.ua

vl.tax.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень