Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

  1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Дата: 01.06.2022 10:46
Кількість переглядів: 726

           

    1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. 
      Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим...
       На жаль через воєнний стан та відсутність на нашій території бомбосховищ (які є, наприклад у Камінь-Каширській громаді), ми не можемо проводити масові заходи. Тому працівники закладів культури та освіти підготували онлайн-привітання та подарунки, бібліотеки – виставки. В цей день діти-сироти отримають подарункові набори. Не залишаться без уваги і діти наших земляків, що беруть участь у бойових діях та діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

                 Але найбільшим подарунком, як для дітей, так і для дорослих буде, звичайно, наша перемога. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень