Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як стати на облік у центрі зайнятості через портал «Дія» ?

Дата: 09.02.2022 12:13
Кількість переглядів: 327

   

               

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      Як стати на облік у центрі зайнятості через портал «Дія» ?

   Друзі, нещодавно ми знайомили вас з можливостями та спектром послуг єдиного порталу державних послуг «Дія» https://is.gd/3E0QYG.

Наші клієнти часто ставлять одне й те саме запитання: «Що потрібно, щоб стати на облік у центрі зайнятості через портал «Дія» ? Відповідаємо та додаємо покрокову інструкцію онлайн реєстрації:

- авторизуйтесь у кабінеті користувача на порталі «Дія» через електронний підпис, електронну систему ідентифікації Bank ID або Mobile ID;

- заповніть заяву: внесіть свої особисті дані (серію, номер паспорта, ідентифікаційний код, номер документа про освіту, вкажіть останнє місце роботи, зазначене у трудовій книжці). Завантажте документи та разом із заявою надсилайте їх на розгляд;

    - на електронну адресу отримайте підтвердження надання статусу безробітного у разі, якщо ви оформили документи правильно. Якщо є зауваження – вам надішлють сповіщення про необхідність доопрацювати анкету або ж нададуть аргументовану відмову.

   Важливо! У заяві потрібно вказати номер соціального рахунку для того, аби отримувати допомогу по безробіттю. Якщо у вас немає рахунку для соціальних виплат, ви можете оформити його упродовж 10 днів та надіслати номер на електронну адресу центру зайнятості. Будь ласка, обов’язково уточніть перелік банківських установ, з якими співпрацює центр зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень