Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання медичних та соціальних послуг за 2021 рік

Дата: 24.01.2022 16:58
Кількість переглядів: 251

   За рахунок коштів Фонду соціального страхування України здійснюється цілий комплекс послуг з медичної та соціальної реабілітації застрахованих осіб та потерпілих на виробництві згідно з визначеною потребою в необхідному обсязі та відповідно до вимог чинного законодавства.

   Протягом 2021 року Камінь-Каширським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області (у підпорядкуванні територія Камінь-Каширського, колишніх Любешівського та Ратнівського  районів)  здійснювалися витрати на медичні та соціальні послуги 25 потерпілим за 9 видами допомоги на суму 1031,6 тис. гривень. Зокрема, 5 потерпілим оплачено витрати на лікарські засоби та вироби медичного призначення на суму 177,7 тис. грн, 9 потерпілим на технічні та інші засоби реабілітації – 132 тис. грн, 9 потерпілим відшкодовано витрати на лікування та медичну реабілітацію на суму 26,1 тис. гривень.

   Усі особи з інвалідністю з числа потерпілих на виробництві за висновком медико-соціальних експертних комісій (далі – МСЕК) забезпечуються путівками на санаторно-курортне лікування. За 2021 рік 10 осіб з інвалідністю оздоровлено в санаторно-курортних закладах на суму 170,9 тис. грн та відшкодовано витрати на проїзд на суму 2,5 тис. гривень.

   Особливу статтю видатків Фонду становлять виплати на догляд за особами з інвалідністю. Протягом 2021 року 1 особа з інвалідністю одержала виплати на додаткове харчування, 1 особа на  спеціальний медичний догляд, 9 – на постійний сторонній догляд та 9 – на побутове обслуговування загалом на суму 518 тис. гривень.

   Проводилась компенсація витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування 10 особам з інвалідністю на суму 4,2 тис. гривень.

   З метою досягнення повного відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей та для швидкого повернення до активної праці після перенесених захворювань і травм до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за тристоронніми договорами з термінами заїзду за 2021 рік направлено 27 осіб на суму 375,137 тис. грн, з них 18 застрахованих осіб – на суму 257,952 тис. грн та 9 застрахованих осіб з інвалідністю – на суму 117,185 тис. грн.

 

Камінь-Каширське відділення управління виконавчої

дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень