Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ГРОМАДО!!!

Дата: 24.11.2021 12:58
Кількість переглядів: 1084

Фото без опису

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ГРОМАДО.

          24 листопада 2020 року відкрилась перша сесія Сошичненської сільської ради, яка затвердила підсумки виборів сільського голови, визнала факт початку повноважень депутатів, обрала секретаря ради, затвердила на посад старост та заступників сільського голови, утворила виконавчий комітет.

          Так народилась наша громада у її теперішньому форматі. Минув рік. У такому віці людина стає на ноги. Так і ми: започатковуємо нове, приймаємо рішення, втілюємо їх в життя. Хочеться зробити багато корисного для своїх громадян, хоча в силу об’єктивних і суб’єктивних причин, не все вдається. Але ми стаємо на ноги і стареємось все впевненіше на них триматись: наповнюємо бюджет, люди масово отримують землю у власність і користування, надаємо її в оренду, здійснюються соціальні виплати, зміцнюється матеріально-технічна база установ освіти та інших закладів, будується нова школа, проводиться поточний ремонт доріг (в найближчій перспективі- капітальний), ведеться робота по освітленню вулиць населених пунктів, встановлюється відеоспостереження на комунальних об’єктах тощо.

         Дорогі краяни. Перші наші успіхи- не тільки наслідок  напруженої праці службовців, працівників апарату сільської ради, її установ, закладів, а й результат вашої підтримки, розуміння, а іноді і терпіння. Дякуємо вам за це і сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям наша громада буде багатою і успішною, і це відчує кожен з вас у своєму повсякденному житті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень