Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, були глибоко здивовані публікацією, розміщеною на сторінці   Державної екологічної інспекції у Волинській області про те що на території Сошичненської сільської ради біля с. Запруддя було затримано транспортний засіб із піском добутим незак

Дата: 16.09.2021 16:40
Кількість переглядів: 1073

Сьогодні, були глибоко здивовані публікацією, розміщеною на сторінці   Державної екологічної інспекції у Волинській області про те, що на території Сошичненської сільської ради біля с. Запруддя було затримано транспортний засіб із піском добутим незаконним шляхом. Сам факт призначення громадських інспекторів, а особливо Фіца В.І. керівником екоінспекції за клопотання Кралюка націлює на думку про лобіювання окремою політсилою за майбутнє своїх плебеїв і ставить під укіс всю діяльність екоінспекції на теренах нашого краю. Планомірна боротьба із місцевим населенням, його устроєм, нав'язування незрозумілих шоу задля власного піару є не чим іншим, як війною із власним народом. Даний факт є показником замовності всіх тих дійств, що оточують нас 2021 рік адже факти про те що на теренах нашої громади живуть одні бандити, злодії, корупціонери стали буденністю нашого буття. Ми стали відомі на всю Україну і хто не проживає на цій території зробить висновок, що у нас дикий захід, де панує беззаконня. Але найбільш кидається в очі те, що це говорять, мусолять, брешуть ті хто нічого не зробив для цієї громади, для нашої держави, а якщо і зробив то за винагороду, а ще гірше, ми всі їм їхню безкарність прощаємо і мовчимо як риба у воді. Хтось віришив що на теренах нашого регіону можна притримуватись принципу Розділяй і володарюй (лат. divide et impera) — принцип утримання державної влади, який застосовується урядами держав, що складаються з різнорідних частин та, згідно з яким, найкращим способом управління такою державою є розпалювання ворожнечі між її частинами.
Принцип «Розділяй і володарюй» також може застосовуватись одними державами по відношенню до інших для послаблення останніх або перед вторгненням. Якщо нам випало пройти цей шлях із такими людьми то ми раді будемо бачити коли вони знайдуть своє місце на цьому світі серед таких же активістів-неуків. Сам факт призначення на якусь посаду, а тим більше на громадських засадах вже повинен спонукати до порядності і ставити себе взірцем, а не перекриття дихання цілій громаді. Кажуть гроші на цьому світі вирішують все і псевдоекологи мабуть теж так вважають, а такі висновки робляться після того, коли зацікавлені особи фінансують наші псевдогромадські організації, які крім бруду нічого у цьому світі робити не вміють і не будуть, бо їм за це не платять, а на останок будуть підкріплювати свої слова такими ж заказними статтями і публікаціями у засобах масової інформації. А все написане зводиться до простої істини, що боротьба із благополуччям наших сіл, наших людей і наших територій буде тривати до того часу допоки ми це будемо дозволяти.

https://www.facebook.com/113719546943123/posts/401394468175628/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень