Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Сошичненській територіальній громаді проводяться міроприємства приурочені 30-річчю Незалежності  України . 19.08.2021 р. тематичний захід проведено у сільському  будинку культури с. Нуйно. Його відвідали голова райдержадміністрації Ольга Ващук та з

Дата: 22.08.2021 19:02
Кількість переглядів: 1566

В Сошичненській територіальній громаді проводяться міроприємства приурочені 30-річчю Незалежності  України . 19.08.2021 р. тематичний захід проведено у сільському  будинку культури с. Нуйно. Його відвідали голова райдержадміністрації Ольга Ващук та заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.

– Ми наблизилися до ювілейної дати – 30-річчя незалежної України. За цей час наша держава пережила досить багато складнощів. Нині знову долаємо перешкоди, але робимо це гідно, торуючи переможний шлях. Адже наша сила в єдності, в здатності знаходити спільну мову і відстоювати те, що належить нам історично й ментально. Тож нехай цей рік стане знаковим для всієї країни, для кожної громади та людей. Сьогодні ми бачимо, як розвивається Україна, як вона зростає й міцніє. Зводяться нові об’єкти інфраструктури, реалізуються соціальні та мистецькі проєкти, різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо. І ваша громада демонструє такі яскраві приклади. Щиро зичу всім міцного здоров’я, миру, добра, творчої снаги й достатку, – звернулася до учасників святкового концерту Ольга Петрівна.

Затим очільниця виконавчої гілки влади в районі вручила державні відзнаки «Мати-героїня» багатодітним жителькам Сошичненської громади.

Відповідно до Указу Президента України почесне звання «Мати-героїня» присвоєно:

Наталії Мороз – матері дев’яти дітей, с. Стобихівка;

Ларисі Осадчук – матері десяти дітей, с. Стобихівка;

Ларисі Кузьмич – матері п’яти дітей, с. Качин;

Ользі Сухацькій – матері шести дітей, с. Стобихівка;

Марії Шворак – матері п’яти дітей, с. Сошичне;

Оксані Шепшелей – матері шести дітей, с. Личини.

Окрім того, голова райдержадміністрації Ольга Ващук вручила відзнаки людям, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток рідного краю та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України:

- почесною грамотою голови облдержадміністрації нагороджений вчитель географії, методист ОЗЗСО «Сошичненський ліцей» Степан Каменчук;

- грамотами голови райдержадміністрації нагороджені: Марія Павляшик – матір загиблого Героя Миколи Павляшика (с. Качин); учасник бойових дій, старший солдат, оператор відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Сущ (с.Карпилівка); ветеран органів місцевого самоврядування Іван Рекачук (с.Стобихівка); приватний підприємець Анатолій Гордійчук (с.Залісся); голова СВК «Нуйнівський» Микола Сільчук.

Також подяки голови районної ради вручив Сергій Дмитрук жителям с. Нуйно:

Хореографу народного аматорського фольклорного колективу «Нуйнівські співухи» Химчик Надії Петрівни;

Учасник АТО Шуміку Григорію Михайловичу.

Варто зауважити, що фольклорні та художні колективи, педагоги та вихованці закладів освіти підготували патріотичну концертну програму, яка неабияк потішила велелюдну аудиторію. Очільник Сошичненської територіальної громади Ігор Волосюк та його заступник Віталій Ярощук також привітали жителів з нагоди державного свята.

Заходи, присвячені 30-й річниці незалежності України будуть проведені і в інших населених пунктах нашої громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень