Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У день апостолів Петра і Павла жителі Сошичного масово і з піднятим настроєм зібрались в центрі свого населеного пункту, щоб стати учасниками Дня села.

Дата: 14.07.2021 16:35
Кількість переглядів: 445

Відшуміло свято.

У день апостолів Петра і Павла жителі Сошичного масово і з піднятим настроєм зібрались в центрі свого населеного пункту, щоб стати учасниками Дня села.

Розпочалось дійство у приміщенні СБК с. Сошичне вітальним словом очільника громади Ігоря Волосюка, який подякував односельцям за активну участь у міропріємстві; побажав бути дужими, мудрими, впевненими в собі нащадками наших предків. Далі настала черга святкового концерту, у якому взяли участь крім Сошичненського, учасники художньої самодіяльності Качинського, Личинівського, Карасинського, Радошинківського та Запрудського закладів культури.

Між концертними номерами сільський голова відзначив кращих представників громади, зокрема: у номінації «Мудрість села» - Уляна Степанівна Приймачук, у номінація «Майбутнє села» - Уляну Шворак, у номінації «Щаслива родина» -сім’я Сергія і Любові Пашкевичів, у номінації «Олімпійська надія»- Фесь Дмитро, у номінація «Спортивна гордість»- Петрук Софія, у номінації «Найкращий квітник»- Кузьмич Катерина.

Паралельно з концертом у фоє будинку культури була розгорнута виставка-презентація книги Ганна Рудої (Панасюк) «Наш рід соколиний».

А тим часом на вулиці зусиллями працівників культури сіл Залісся, Нуйно, Карасин, Радошинка, Качин, Личини був розгорнутий святковий ярмарок. Жителів та гостей Сошичного частували варениками, пирогами, шашликами та іншими смаколиками.

А в іншому місці вирувало життя на атракціонах, де діти мали можливість пострибати на батуті, спуститися з гірок, катались на каруселі.

З нетерпінням учасники свята чекали розіграшу святкової лотереї. І недаремно. Адже її переможці пішли дододому з мішками цукру, солі, муки, блендером, посудом та багатьма іншими призами, і, навіть, з живим поросям.

Окремою частиною святкової програми були спортивні змагання які розпочались ще в неділю, зокрема з міні футболу та пляжного волейболу. У понеділок вони продовжилися змаганнями із штовханням колоди, піднімання гирі, амреслінгу та  перетягування канату. Переможці отримали кубки та сувеніри.

Родзинкою свята була фотозона, світлини з якої будуть ще довго піднімати настрій жителям села.

Завершився святковий день молодіжною дискотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень