Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У межах реалізації проєкту «Будуємо гендерночутливе освітнє середовище в громадах Волинської області» відбувся онлайн-майстер-клас «Гендерний аудит освітніх інституцій громад: потенціал Партнерства Біарріц»

Дата: 27.05.2021 08:47
Кількість переглядів: 320

У межах реалізації проєкту «Будуємо гендерночутливе освітнє середовище в громадах Волинської області» відбувся онлайн-майстер-клас «Гендерний аудит освітніх інституцій громад: потенціал Партнерства Біарріц».

Майстер-клас був організований для представниць/представників робочих груп, які реалізують Проєкт у межах своїх громад, задля більш якісного здійснення гендерного аудиту. Варто наголосити, що проведений майстер-клас мав ще одну мету – зробити таку практику сталою в громадах.

Учасниці/учасники заходу дізнались про особливості проведення гендерного аудиту, його види; на конкретних прикладах проаналізували, яким чином гендерний аудит може змінювати як суспільну думку, так і життя громади; проаналізували освітнє середовище надавачів/надавачок освітніх послуг (учителів/учительок та виховательок); ознайомились з етапами реалізації аудиту в громадах та освітніх закладах зокрема.

Учасниками Проєкту є громади Волинської області: ГородищенськаОТГ (Луцький район); Павлівська ОТГ (Володимир-Волинський район); Самарівська ОТГ (Ковельський район); Сошичненська ОТГ (Камінь-Каширський район).

Мета Проєкту ? впровадження у громадах Волинської області гендерночутливого, доступного, інклюзивного, безпечного освітнього середовища та освітніх послуг відповідно до Партнерства Біарріц за гендерну рівність.

Проєкт реалізується громадською організацією «Ґендерний креативний простір» за підтримки Уряду Канади в рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень