Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень сільської ради №- «Проєкти рішень 29 сесії»

Кількість переглядів: 65
Скликання: 8 скликання
Сесія: 29 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сільської ради
Дата: 22.02.2024
Автор: Проєкти рішення 29 сесії
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень 29 сесії
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом для рибогосподарських потреб за кадастровим номером 0721486900:06:000:0004 загальною площею 6,5067 га (0.04 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для ведення особистого селянського господарства громадянам–власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Нуйно (0.05 МБ)
  3. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для ведення особистого селянського господарства громадянам–власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Нуйно (0.05 МБ)
  4. Про надання погодження у користування мисливських угідь для ведення мисливського господарства громадській організації «Мисливсько-рибальський колектив «Наболоцький»» (0.04 МБ)
  5. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Радошинка (0.05 МБ)
  6. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Карпилівка (0.05 МБ)
  7. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Сошичне (0.07 МБ)
  8. Про надання дозволу виконавчому комітету Сошичненської сільської ради на розроблення детального плану території (0.07 МБ)
  9. Про надання дозволу виконавчому комітету Сошичненської сільської ради на розроблення детального плану території (0.07 МБ)
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (0.04 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянці – власниці документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Качин (0.07 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Раковець Ніни Олександрівни для ведення особистого селянського господарства в (за межами села с. Нуйно) (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянину – власнику документів, що посвідчують право на земельну частку (пай) в с. Нуйно (0.08 МБ)
  14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мосійчука Віктора Миколайовича для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шворак Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства в с. Радошинка (0.04 МБ)
  16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Шворак Надії Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Радошинка (0.04 МБ)
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Швораку Василю Панасовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Радошинка (0.04 МБ)
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Чернусі Наталії Яківні для ведення особистого селянського господарства в с. Радошинка (0.04 МБ)
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сущу Павлу Івановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сухацькому Пилипу Івановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кузуб Євгенії Прокопівні для ведення особистого селянського господарства в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  22. Про відмову у віднесенні земельних ділянок до самозаліснених на території Сошичненської сільської ради (0.03 МБ)
  23. Про затвердження «Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників Камінь-Каширської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області на 2024-2025 роки» (0.03 МБ)
  24. Про Звернення депутатів Сошичненської сільської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану (0.02 МБ)
  25. Про звіт сільського голови за 2023 рік (0.04 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зінчук Ользі Іванівні в с. Сошичне (0.04 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Швораку Степану Михайловичу в с. Сошичне (0.04 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Раковцю Трохиму Степановичу в с. Залісся (0.04 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прокопчуку Володимиру Миколайовичу в с. Залісся (0.04 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лошик Світлані Іванівні в с. Сошичне (0.04 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лесніку Миколі Петровичу в с. Нуйно (0.04 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зіньчук Світлані Володимирівні в с. Сошичне (0.04 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Данилюку Олександру Миколайовичу в с. Залісся (0.04 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гордійчуку Юрію Васильовичу по вул. Перемоги в с. Залісся (0.04 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бортнюк Марії Павлівні в с. Сошичне (0.04 МБ)
  36. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Шворак Наталії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  37. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Харчуку Михайлу Васильовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  38. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Харчуку Івану Євдокимовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  39. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Харчук Галині Антонівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  40. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пшонюк Оксані Степанівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  41. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Логвинюку Миколі Павловичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  42. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кузубу Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  43. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Карпуну Віктору Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  44. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зіньчук Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  45. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зіньчуку Василю Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  46. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зінчук Любові Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  47. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зінчуку Василю Михайловичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  48. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Зінчуку Василю Арсентійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  49. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Грицюк Наталії Йосипівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  50. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Гаврилюк Феодосії Трохимівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фіцу Івану Семеновичу для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  52. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Назаревич Галині Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  53. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Леснік Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  54. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Ханейчуку Івану Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  55. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Теребейчик Ларисі Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  56. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Теребейчик Галині Павлівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  57. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Супрунюку Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  58. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Савчук Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  59. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Прусіку Івану Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  60. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Лесніку Миколі Павловичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  61. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кусіку Петру Павловичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  62. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кіптик Лідії Юхимівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  63. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Грицюк Ганні Василівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  64. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Босук Галині Василівні для ведення особистого селянського господарства в с. Нуйно (0.04 МБ)
  65. Про затвердження Програми протидії екстремістським та терористичним проявам у Сошичненській ТГ на 2024 рік (0.03 МБ)
  66. Про підсумки виконання бюджету сільської територіальної громади за 2023 рік (0.06 МБ)
  67. Про затвердження землевпорядної документації та реєстрацію права комунальної власності (0.04 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду за межами населених пунктів Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  69. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сахарчук Варварі Федорівні для ведення особистого селянського господарства в селі Качин (0.04 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мартинюку Івану Захаровичу по вул. Забрідська в с. Карасин (0.04 МБ)
  71. Про внесення змін в рішення сесії Сошичненської сільської ради від 24.02.2023 року № 22-70 «Про надання погодження у користування мисливських угідь для ведення мисливського господарства громадській організації «Українське товариство мисливців і рибалок» (0.04 МБ)
  72. Про Звернення депутатів Сошичненської сільської ради до Комітету Верховної ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича (0.03 МБ)
  73. Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом для рибогосподарських потреб за кадастровим номером 0721486902:05:000:0001 загальною площею 14,3 га (0.06 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування приміщення складської будівлі в селі Сошичне (0.04 МБ)
  75. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Хоменчук Вірі Василівні для ведення особистого селянського господарства та ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Качин (0.04 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Запруддя (0.05 МБ)
  77. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельних ділянок (0.08 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Стобихівка (0.05 МБ)
  79. Про затвердження Програми соціальної підтримки сімей загиблих військовослужбовців, полонених і зниклих безвісти осіб, які брали участь в АТО, ООС та захисті Батьківщини від збройної агресії російської федерації проти України на 2024-2026 роки (0.04 МБ)
  80. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Бірук Марії Карпівні для ведення особистого селянського господарства в селі Качин (0.04 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) (0.05 МБ)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Полинюк Галині Федорівні по вул. Незалежності в с. Карасин (0.04 МБ)
  83. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пшонюку Євгенію Гнатовичу для ведення особистого селянського господарства в селі Качин (0.04 МБ)
  84. Про цільове спрямування вільних залишків коштів сільського бюджету 2024 р, коштів від перевиконання сільського бюджету 2024 р на підтримку ЗСУ, військовослужбовців та членів їх сімей (0.04 МБ)
  85. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2023 № 28-6 «Про бюджет Сошичненської сільської територіальної громади на 2024 рік» (0.06 МБ)
  86. Про затвердження звіту про виконання плану соціально економічного розвитку за 2023 рік (0.07 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що посвідчує право на земельну частку (пай) в с. Нуйно (0.1 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень