Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №1-17 «Рішення сесії 8»

Кількість переглядів: 254
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 17.06.2021
Автор: Рішення сільської ради
Номер документу: 1-17
Назва документу: Рішення сесії 8
Прикріплені файли:
  1. Рішення № 8-1 Про затвердження порядку денного восьмої (позачергової) сесії сільської ради восьмого скликання (0.05 МБ)
  2. Рішення № 8-2 Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що по (0.09 МБ)
  3. Рішення № 8-3 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Піщана, 36 в с. Залісся (0.04 МБ)
  4. Рішення № 8-4 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Піщана, 30 в с. Залісся (0.04 МБ)
  5. Рішення № 8-5 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Піщана, 34 в с. Залісся (0.04 МБ)
  6. Рішення № 8-6 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства ур. Плесо в с. Залісся (0.04 МБ)
  7. Рішення № 8-7 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Річна, 2а в с. Залісся (0.04 МБ)
  8. Рішення № 8-8 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Піщана, 30 в с. Залісся (0.04 МБ)
  9. Рішення № 8-9 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  10. Рішення № 8-10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сухацькому Василю Даниловичу, вулиця Незалежності, 55А в селі Карпилівка для ведення особистого селянського гос (0.04 МБ)
  11. Рішення № 8-11 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мостиці Валентині Мойсеївні для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  12. Рішення № 8-12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сухацькому Василю Даниловичу по вул. Незалежності, 55А в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  13. Рішення № 8-13 Про затвердження детального плану території для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в селі Нуйно Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  14. Рішення № 8-14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ханейчук Матроні Юхимівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Соборності, 1 (0.04 МБ)
  15. Рішення № 8-15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бируку Степану Івановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Личини (0.04 МБ)
  16. Рішення № 8-16 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва в ур. «Юшківщина» в селі Личини (0.04 МБ)
  17. Рішення № 8-17 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в ур. «Острови» в с. Нуйно (0.04 МБ)
  18. Протокол № 8 (0.09 МБ)
  19. Поіменного голосування №8 (2.96 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень