Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №1-76 «Рішення сесії 7»

Кількість переглядів: 272
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 14.06.2021
Автор: Рішення сільської ради
Номер документу: 1-76
Назва документу: Рішення сесії 7
Прикріплені файли:
  1. Рішення №7-1 Про затвердження порядку денного сьомої (позачергової) сесії сільської ради (0.03 МБ)
  2. Рішення №7-2 Про внесення змін до сільського бюджету територіальної громади на 2021 рік (0.04 МБ)
  3. Рішення № 7-3 Про затвердження Переліку земельних ділянок комунальної власності (прав на них), які виставляються на земельні торги та умов продажу у 2021 році (0.05 МБ)
  4. Рішення №7-4 Про надання дозволу виконавчому комітету Сошичненської сільської ради на розробку робочого проекту землеустрою щодо рекультивації порушених земель (0.04 МБ)
  5. Рішення №7-5 Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянам – власникам документу, що пос (0.06 МБ)
  6. Рішення №7-6 Про відмову в наданні дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Лесі Українки в с. Нуйно Камінь-Каширського району Волинської області (0.03 МБ)
  7. Рішення №7-7 Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в с. Залісся (0.04 МБ)
  8. Рішення №7-8 Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в урочищі Маркусова в с. Сошичне (0.04 МБ)
  9. Рішення №7-9 Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вулиці Лісна в с. Залісся (0.04 МБ)
  10. Рішення №7-10 Про розгляд заяви Цьомах М.А. (0.04 МБ)
  11. Рішення №7-11 Про розгляд заяви Цьомаха І.М. (0.04 МБ)
  12. Рішення №7-12 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Перемоги, 2 в с. Залісся (0.04 МБ)
  13. Рішення №7-13 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Перемоги, 52А в с. Сошичне (0.04 МБ)
  14. Рішення №7-14 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Шкільна, 18 в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  15. Рішення №7-15 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Миру, 36 в с. Сошичне (0.04 МБ)
  16. Рішення №7-16 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Миру, 10 в с. Сошичне (0.04 МБ)
  17. Рішення №7-17 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Соборності, 12 в с. Залісся (0.04 МБ)
  18. Рішення №7-18 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Піщана, 5 в с. Залісся (0.04 МБ)
  19. Рішення №7-19 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  20. Рішення №7-20 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  21. Рішення №7-21 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва по вул. Незалежності, 110 в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  22. Рішення №7-22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Лісна в с. Залісся (0.04 МБ)
  23. Рішення №7-23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Шевченка в с. Карасин (0.04 МБ)
  24. Рішення №7-24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Шевченка в с. Залісся (0.04 МБ)
  25. Рішення №7-25 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Лісна в с. Залісся (0.04 МБ)
  26. Рішення №7-26 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Зарічна в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  27. Рішення №7-27 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Лесі Українки, 101, в с. Нуйно Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  28. Рішення №7-28 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Зарічна в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  29. Рішення №7-29 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Ковельська, 182 в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  30. Рішення №7-30 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Миру в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  31. Рішення №7-31 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Миру в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  32. Рішення №7-32 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  33. Рішення №7-33 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне Романюку М.П. (0.04 МБ)
  34. Рішення №7-34 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  35. Рішення №7-35 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  36. Рішення №7-36 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  37. Рішення №7-37 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  38. Рішення №7-38 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  39. Рішення №7-39 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Миру, 19 в с. Сошичне (0.04 МБ)
  40. Рішення №7-40 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  41. Рішення №7-41 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  42. Рішення №7-42 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  43. Рішення №7-43 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  44. Рішення №7-44 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Полинюк Ганни Феодосіївни, Долінської Галини Степанівни та Борончук Наталії Степанівни (0.04 МБ)
  45. Рішення №7-45 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Шворак Надії Василівни для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  46. Рішення №7-46 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Швораку Григорію Степановичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  47. Рішення №7-47 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Оверчуку Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  48. Рішення №7-48 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Стенчуку Ігорю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  49. Рішення №7-49 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Каменчуку Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  50. Рішення №7-50 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Гарбузюк Ніни Василівни для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  51. Рішення №7-51 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сіжуку Павлу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  52. Рішення №7-52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ратнюк Лілії Анатоліївні для індивідуального садівництва (0.04 МБ)
  53. Рішення №7-53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ратнюку Віталію Юрійовичу для індивідуального садівництва (0.04 МБ)
  54. Рішення №7-54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ратнюку Віталію Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  55. Рішення №7-55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шворак Олександрі Данилівні, Швораку Олександру Степановичу по вул. Шевченка, 15, в с. Карасин (0.04 МБ)
  56. Рішення №7-56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шворак Олександрі Данилівні, Швораку Олександру Степановичу по вул. Шевченка, 15, в с. Карасин (0.04 МБ)
  57. Рішення №7-57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кусіку Василю Ігоровичу по вул. Лесі Українки, 7 в с. Нуйно (0.04 МБ)
  58. Рішення №7-58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гарбару Михайлу Степановичу по вул. Лісова, 20 в с. Личини (0.04 МБ)
  59. Рішення №7-59 Про затвердження детального плану території житлового будинку по вул. Перемоги в селі Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  60. Рішення №7-60 Про затвердження детального плану території житлового будинку по вул. Миру в селі Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  61. Рішення №7-61 Про затвердження детального плану території житлового будинку по вул. Миру в селі Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  62. Рішення №7-62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шваюку Сергію Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Соборності, 77 в (0.04 МБ)
  63. Рішення №7-63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мороз Мирославі Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  64. Рішення №7-64 Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Шкільна, 8 в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  65. Рішення №7-65 Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Сошичненської сільської ради (0.07 МБ)
  66. Рішення №7-66 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  67. Рішення №7-67 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по (0.04 МБ)
  68. Рішення № 7-68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Буську Олександру Анатолійовичу в урочищі «Острови» (0.04 МБ)
  69. Рішення №7-69 Про створення медичних пунктів тимчасового базування (0.03 МБ)
  70. Рішення № 7-70 Про дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дороги сполученням Запруддя - Карпилівка (0.03 МБ)
  71. Рішення № 7-71 Про умови оплати праці сільського голови (0.04 МБ)
  72. Рішення № 7-72 Про дозвіл на виготовлення проектно - кошторисної документації з відновлення вуличного освітлення в населених пунктах Сошичненської сільської ради (0.04 МБ)
  73. Рішення №7-73 Про депутатський запит депутата сільської ради Харчука В.П. (0.04 МБ)
  74. Рішення №7-74 Про розгляд депутатського звернення Дрипи В.В. (0.04 МБ)
  75. Рішення №7-75 Про розгляд депутатського звернення Шворак М.В. (0.04 МБ)
  76. Рішення №7-76 Про розгляд депутатського звернення Приймачука А.В. (0.04 МБ)
  77. ПРОТОКОЛ 7 сесії сільської ради восьмого скликання (0.25 МБ)
  78. Поіменне голосування №7 (13.4 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень