Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «Проекти рішень 13»

Кількість переглядів: 141
Скликання: Засідання виконавчого комітету
Сесія: Тринадцяте
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 24.12.2021
Автор: Проекти рішеннь виконавчого комітету
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень 13
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту із заміною дерев'яних вікон на енергозберігаючі в спортзалі закладу загальної середньої освіти «Ліцей с. Качин» по вул. Центральна, 40 в с. Качин, Камінь-Каширського району, Во (0.06 МБ)
  2. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення по вул. Гагаріна та вул. Надатки у с. Залісся Камінь-Каширського району Волинської області (0.06 МБ)
  3. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Залісся Камінь-Каширського району Волинської області (КТП-24104) (0.06 МБ)
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області (КТП-24126 та КТП-24213) (0.06 МБ)
  5. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області (КТП-24244) (0.06 МБ)
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області (КТП-24313) (0.06 МБ)
  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення по вул. Лісній у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області (0.06 МБ)
  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення по вул. Піщаній у с. Залісся Камінь-Каширського району Волинської області (0.06 МБ)
  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення по вул. Піщаній у с. Залісся Камінь-Каширського району Волинської області (0.06 МБ)
  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області (ЩТП-24235) (0.06 МБ)
  11. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту вуличного освітлення у с. Залісся Камінь-Каширського району Волинської області (ЩТП-24415) (0.06 МБ)
  12. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту даху та утеплення фасаду Сошичненського закладу дошкільної освіти «Струмочок» по вул. Перемоги, 23 в с. Сошичне, Камінь-Каширського району, Волинської області (0.06 МБ)
  13. Про затвердження проектно-кошторисної документації з реконструкції системи опалення адмінбудинку з влаштуванням котельні по вул. Ковельська, 102 в с. Сошично, Камінь-Каширського району, Волинської області (0.06 МБ)
  14. Про затвердження проектно-кошторисної документації з нового будівництва меморіалу «Борцям за волю та незалежність України» з влаштуванням благоустрою території по вул. Ковельська у с. Сошичне Волинської області (0.06 МБ)
  15. Про затвердження проектно-кошторисної документації з капітального ремонту частини приміщення адмінбудинку під ЦНАП по вул. Ковельська 102 в с. Сошично, Камінь-Каширського району, Волинської області (0.06 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень