Сошичненська сільська територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №1-48 «Рішення сесії № 14»

Кількість переглядів: 186
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 13.12.2021
Автор: Рішення сільської ради
Номер документу: 1-48
Назва документу: Рішення сесії № 14
Прикріплені файли:
  1. Рішення № 14-1 Про порядок денний чотирнадцятої (позачергової) сесії сільської ради восьмого скликання (0.02 МБ)
  2. Рішення № 14-2 Про звіт сільського голови Сошичненської сільської ради (0.04 МБ)
  3. Рішення № 14-3 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Приймачук Валентині Гнатівні по вул. Тиха в с. Сошичне (0.04 МБ)
  4. Рішення № 14-4 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Баран Наталії Іванівні по вул. Незалежності в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  5. Рішення № 14-5 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дмитруку Василю Олександровичу по вул. 8-го Березня в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  6. Рішення № 14-6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Миронюку Івану Григоровичу по вул. Зарічна в с. Сошичне (0.04 МБ)
  7. Рішення № 14-7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Якимчуку Віктору Степановичу в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  8. Рішення № 14-8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ревейчуку Юрію Максимовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Залісся (0.04 МБ)
  9. Рішення № 14-9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Савчуку Анатолію Тихоновичу для ведення особистого селянського господарства в с. Залісся (0.04 МБ)
  10. Рішення № 14-10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сільчуку Петру Івановичу для ведення особистого селянського господарства ур. Огороди в с. Залісся (0.04 МБ)
  11. Рішення № 14-11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Смидюк Людмилі Степанівні для ведення особистого селянського господарства в с. Карасин (0.04 МБ)
  12. Рішення № 14-12 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Цапіку А.А., Цапику С.А., Цапіку Т.А., Бащук Н.А. для ведення особистого селянського господарств (0.04 МБ)
  13. Рішення № 14-13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дмитрук Василині Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Соборності в (0.04 МБ)
  14. Рішення № 14-14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Клодчик Марії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Піщана в с. Зал (0.04 МБ)
  15. Рішення № 14-15 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Балюк Олені Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  16. Рішення № 14-16 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Фіц Лідії Яківні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  17. Рішення № 14-17 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Харчук Віолеті Володимирівні для ведення особистого селянського господарства в с. Сошичне (0.04 МБ)
  18. Рішення № 14-18 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Морозу С.М. в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  19. Рішення № 14-19 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Сухацькому А.П. по вул. Озерна в с. Стобихі (0.04 МБ)
  20. Рішення № 14-20 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Яренчуку О.В. по вул. Миру в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  21. Рішення № 14-21 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( (0.04 МБ)
  22. Рішення № 14-22 Про надання дозволу на розробку детального плану території житлового будинку по вул. Cпортивна в с. Сошичне Камінь-Каширського району Волинської області (0.04 МБ)
  23. Рішення № 14-23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Вигівському В.М. по вул. Лесі Українки в с. (0.04 МБ)
  24. Рішення № 14-24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Волосюку І.В. по вул. Перемоги в с. Сошичне (0.04 МБ)
  25. Рішення № 14-25 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Приймачук О.В. по вул. Перемоги в с. Сошичн (0.04 МБ)
  26. Рішення № 14-26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Приймачук О.М. по вул. Перемоги в с. Сошичн (0.04 МБ)
  27. Рішення № 14-27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Приймачуку Р.А по вул. 8-го Березня в с. Ка (0.04 МБ)
  28. Рішення № 14-28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Приймачуку С.В. по вул. Перемоги в с. Сошич (0.04 МБ)
  29. Рішення № 14-29 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Самсонюку В.В. по вул. Піщана в с. Залісся (0.04 МБ)
  30. Рішення № 14-30 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гоцику Віктору Сергійовичу в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  31. Рішення № 14-31 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Грицюку Анатолію Васильовичу за межами с. Сошичне (0.04 МБ)
  32. Рішення № 14-32 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Деркачу Роману Володимировичу в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  33. Рішення № 14-33 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Морозу Сергію Миколайовичу в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  34. Рішення № 14-34 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Назаревич Валентині Миколаївні за межами с. Личини (0.04 МБ)
  35. Рішення № 14-35 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нечипоруку Андрію Івановичу в с. Стобихівка (0.04 МБ)
  36. Рішення № 14-36 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Оксенюку Володимиру Яковичу за межами с. Личини (0.04 МБ)
  37. Рішення № 14-37 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Панасюку Сергію Володимировичу в межах с. Карасин (0.04 МБ)
  38. Рішення № 14-38 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Рикачуку Віталію Анатолійовичу в с. Карпилівка (0.04 МБ)
  39. Рішення № 14-39 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сухацькому Анатолію Петровичу в межах с. Стобихівка (0.04 МБ)
  40. Рішення № 14-40 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шворак Людмилі Степанівні за межами с. Карпилівка (0.04 МБ)
  41. Рішення № 14-41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шворак Оксані Іванівні за межами с. Карпилівка (0.04 МБ)
  42. Рішення № 14-42 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд М (0.04 МБ)
  43. Рішення № 14-43 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд О (0.04 МБ)
  44. Рішення № 14-44 Про план діяльності Сошичненської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік (0.01 МБ)
  45. Рішення № 14-45 Про прийняття матеріальних цінностей з балансу Камінь-Каширської районної ради Волинської області на баланс Сошичненської сільської ради (0.06 МБ)
  46. Рішення № 14-46 Про звернення депутата сільської ради Лук’янчука І.М. (0.04 МБ)
  47. Рішення № 14-47 Про звернення депутата сільської ради Семенюка В.Т. (0.04 МБ)
  48. Рішення № 14-48 Про депутатський запит депутата сільської ради Семенюка В.Т. (0.04 МБ)
  49. ПРОТОКОЛ № 14 (0.17 МБ)
  50. Поіменне голосування (8.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень